Esnemez Ortaokulu

Vizyon: Esnemez Ortaokulu Vizyonumuz Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: Esnemez Ortaokulu Misyonumuz Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Saatler: 8:20 DERS BAŞLANGICI 14:30 DERS BİTİŞİ
Isınma: KALORİFER İLE
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS SENE BAŞINDA ÖĞRETMENLER TARAFINDAN BERABER AYARLANIYOR. ÖĞRETMEN MEVCUDU 20 KİŞİYİ DÜŞMEDİĞİ İÇİN SERVİS BULMA KONUSUNDA SIKINTI YAŞANMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://esnemezortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esnemez Köyü

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ESNEMEZ KÖYÜNDEDİR. KÖY 3000 NÜFUSLU BÜYÜK BİR KÖYDÜR. KÖYDEKİLERİN TEMEL GEÇİM KAYNAĞI HAYVANCILIKTIR. İNŞAAT USTASI OLARAK ÇALIŞAN KÖYLÜLER MEVSİMSEL OLARAK ÇEVRE YERLERE VE YA KALICI OLARAK İSTANBULA GİBİ BÜYÜK ŞEHİRLERE GÖÇ ETMEKTEDİR.

Adres - Esnemez Köyü

Ulaşım ULAŞIM KÖY SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. YOLUN TAMAMI ASFALTTIR. KIŞLARI YOL PEK KAPANMAMAKLA BİRLİKTE EĞİTİM ÖĞRETİM PEK FAZLA SEKTEYE UĞRAMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 27.7 KM UZAKLIKTA 50 DK MESAFEDEDİR İLE YAKLAŞIK 90 KM MESAFEDEDİR.